Nirwana Beach Club

Riau Archipelago, Lagoi
Nirwana Beach Club Genel
Nirwana Beach Club Genel
Nirwana Beach Club Genel
Nirwana Beach Club Genel
Nirwana Beach Club Genel
Image More +60 fotoğraf
Nirwana Beach Club
Nirwana Gardens, Bintan Resorts Jalan Panglima Pantar, Lagoi Riau Archipelago, Lagoi

Nirwana Beach Club konaklamanızda Bintan bölgesinde, Lagoi Meydanı ile 10,9 km (6,8 mi) ve Ria Bintan Golf Kulübü ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Gunung Bintan ile 31,5 km (19,6 mi) ve Chinese Temple ile 33,5 km (20,8 mi) mesafede.

Deniz ürünleri seven misafirler için The Kelong ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra gece kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı (Cabanas)
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı (Cabanas)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x