Cassia Bintan

Riau Archipelago, Lagoi
Cassia Bintan Genel
Cassia Bintan Genel
Cassia Bintan Genel
Cassia Bintan Öne Çıkan Resim
Cassia Bintan Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Cassia Bintan
Jalan Teluk Berembang Laguna Bintan Resort Riau Archipelago, Lagoi

Cassia Bintan misafirlere Bintan seyahatlerinde golf sahasına yakın konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bölgedeki görülecek yerler arasında Snake Nehri Tapınağı ve Santa Maria Mağarası bulunmaktadır. Bu 4 yıldızlı apart daire, Trikora Plajı ile aynı bölgededir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Two-Bedroom
Two-Bedroom Ocean Loft
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası
Room
Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
One-Bedroom Ocean Apartment
Room
Two-Bedroom Ocean Apartment
Room
1 Bedroom Apartment Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x