Niovi Boutique Apartments

Thrace, Kassandra
Niovi Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Niovi Boutique Apartments Dış Mekan
Niovi Boutique Apartments Dış Mekan
Niovi Boutique Apartments Dış Mekan
Niovi Boutique Apartments Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Niovi Boutique Apartments
Afitos Thrace, Kassandra

Kassandra bölgesindeki Niovi Boutique Apartments misafirlere Afitos Folklor Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kalithea Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Siviri Plajı ile 12,7 km (7,9 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Dubleks, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x