Rigas Boutique Hotel

Thrace, Afytos
Rigas Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Rigas Boutique Hotel Dış Mekan
Rigas Boutique Hotel Dış Mekan
Rigas Boutique Hotel Dış Mekan
Rigas Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Rigas Boutique Hotel
Afytos Thrace, Afytos

Kassandra bölgesindeki Rigas Boutique Hotel konaklamanızda, Afitos Folklor Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Varkes Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kalithea Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Ammon Zeus Tapınağı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Calliope Rigas Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x