Ninh Kieu Riverside Hotel

Güney Vietnam, Can Tho
Ninh Kieu Riverside Hotel Genel
Ninh Kieu Riverside Hotel Genel
Ninh Kieu Riverside Hotel Genel
Ninh Kieu Riverside Hotel Genel
Ninh Kieu Riverside Hotel Genel
Image More +85 fotoğraf
Ninh Kieu Riverside Hotel
2 Hai Ba Trung St., Ninh Kieu District Güney Vietnam, Can Tho

Ninh Kieu Riverside Hotel misafirlere Can Tho merkezinde, Ninh Kieu Parkı ve Ong Pagoda yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ong Temple ile 0,1 mi (0,2 km) ve Can Tho Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 109 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Süit (Double Bed)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x