International Hotel

Güney Vietnam, Can Tho
International Hotel Genel
International Hotel Genel
International Hotel Genel
International Hotel Öne Çıkan Resim
International Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
International Hotel
6 - 8 - 10 - 12 Hai Ba Trung Street Tan An Ward Güney Vietnam, Can Tho

International Hotel misafirlere Can Tho (Ninh Kieu) bölgesinde, Ninh Kieu Parkı ve Ong Pagoda yakınında. Bu otel Ong Temple ile 0,1 mi (0,1 km) ve Can Tho Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için G FLOOR ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz gece kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Oda, Nehir Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Premium Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x