Nine Housing - Kim Ma

Kuzey Vietnam, Hanoi
Nine Housing - Kim Ma Öne Çıkan Resim
Nine Housing - Kim Ma Oda Düzeni
Nine Housing - Kim Ma Oda Düzeni
Nine Housing - Kim Ma Oda Düzeni
Nine Housing - Kim Ma Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Nine Housing - Kim Ma
No 2D, Alley 523, Kim Ma Ba Dinh District Kuzey Vietnam, Hanoi

Nine Housing - Kim Ma konaklamanızda Hanoi merkezinde, Lotte Center Hanoi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Batı Gölü ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Literature Tapınağı (Edebiyat Tapınağı) ile 3 km (1,9 mil) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak (5A2)
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak (5A1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x