Azumaya Hotel Kim Ma 2

Kuzey Vietnam, Hanoi
Azumaya Hotel Kim Ma 2 Dış Mekan
Azumaya Hotel Kim Ma 2 Dış Mekan
Azumaya Hotel Kim Ma 2 Yerinde Yemek
Azumaya Hotel Kim Ma 2 Yerinde Yemek
Azumaya Hotel Kim Ma 2 Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Azumaya Hotel Kim Ma 2
18A Pham Huy Thong, Ngoc Khanh Ward Ba Dinh Kuzey Vietnam, Hanoi

Azumaya Hotel Kim Ma 2 misafirlere Hanoi (Ba Dinh) bölgesinde, Avustralya Elçiliği ve Thu Le Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 3,9 mi (6,3 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Zen Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

38 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Teras, Göl Manzaralı (M)
Executive
Executive Oda, Mutfak
Room
Deluxe Oda (M)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x