Nima Local House Hotel

Orta Meksika, Mexico City
Nima Local House Hotel Genel
Nima Local House Hotel Genel
Nima Local House Hotel Öne Çıkan Resim
Nima Local House Hotel Dış Mekan
Nima Local House Hotel Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Nima Local House Hotel
Colima 236 Col Roma Norte Orta Meksika, Mexico City

Meksiko (Colonia Roma) bölgesindeki Nima Local House Hotel Paseo de la Reforma Caddesi ve Bağımsızlık Meleği Anıtı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zocalo ile 2,9 mi (4,6 km) ve Autodromo Hermanos Rodriguez ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Tortitas Luscious yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu Belle Époque stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Meksiko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Exclusive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x