Nilüfer Otel Ayvalık

Ayvalık, Balıkesir
Nilüfer Otel Ayvalık Genel
Nilüfer Otel Ayvalık Genel
Nilüfer Otel Ayvalık Genel
Nilüfer Otel Ayvalık Genel
Nilüfer Otel Ayvalık Genel
Image More +8 fotoğraf
Nilüfer Otel Ayvalık
Ali Çetinkaya Mah. Abdi İpekçi Cad. 1. Sk. No:4 Ayvalık/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Ayvalık İğdeli Plajı’na sadece 2 dakika yürüyüş mesafesinde, Ege Denizi ve Cunda Adası manzaraları eşliğinde keyifli bir tatil yapabileceğiniz Nilüfer Otel Ayvalık, deneyimli personeli ve sıcak atmosferiyle hizmet veren bir aile işletmesi.

Konuklarına modern ve otantik oda tasarımları sunan otelin her odasında mobilyalı geniş balkon, konforlu yataklar, özel duvar süslemeleri, ahşap koltuklar, lüks banyo, 24 saat sıcak su, LCD TV ve klima bulabilir, ücretsiz kablolu ve kablosuz internet kullanabilirsiniz.

Otelin bahçe restoranında Ege mutfağına özgü zeytinyağlı yemekler, taze deniz ürünleri, taze mandıra ürünleri ile sağlıklı öğle ve akşam yemekleri tadabilir; ev yapımı reçeller, organik zeytinler, peynirler, çay ve kahve çeşitleri ile açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Özenle tasarlanmış bir kütüphaneye ve rengarenk bir bahçe kafesine de sahip otelde gün boyu zeytin, mandalina ve limon ağaçları arasında çay ve kahveyi yudumlayarak dinlenebilirsiniz.

22 adayı kapsayan tekne gezilerine çıkabileceğiniz tesiste bisiklet turları ve doğa yürüyüşleri ile Ayvalık ve Cunda Adası’nı gezebilirsiniz. Otelden Taksiyarhis Kilisesi 5 km, Cunda Yat Limanı 10 km, Sarımsaklı Plajı 12 km, Badavut Plajı ve Şeytan Sofrası ise 15 km uzaklıkta yer alıyor.

Ayvalık merkezine 5,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Çift Kişilik Deniz Mnz. Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Grand
Grand Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x