NikoStudios

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
NikoStudios Dış Mekan
NikoStudios İç Mekan
NikoStudios Oda Manzaraları
NikoStudios Oda Manzaraları
NikoStudios Oda Manzaraları
Image More +53 fotoğraf
NikoStudios
Above 1st km Main Road Lassi - Airport Lassi, Argostoli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Kefalonia bölgesindeki NikoStudios misafirlere eğlence bölgesinde, Gradakia Plajı ve Makris Yalos Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Argostoli Limanı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Avithos Plajı ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Misafirler iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x