Ionian Vista Villas

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Ionian Vista Villas Öne Çıkan Resim
Ionian Vista Villas Dış Mekan
Ionian Vista Villas Dış Mekan
Ionian Vista Villas Dış Mekan
Ionian Vista Villas Dış Mekan
Image More +156 fotoğraf
Ionian Vista Villas
Farao Hill Argostoli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Ionian Vista Villas misafirlere Kefalonia bölgesinde, iskele üstünde, Korgialenio Historic and Folklore Museum ve Cephalonia Botanica ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Argostoli Limanı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Lourdas Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Ionian Vista Villas misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x