Nikis Collection Trastevere

Rome
Nikis Collection Trastevere Öne Çıkan Resim
Nikis Collection Trastevere Dış Mekan
Nikis Collection Trastevere Dış Mekan
Nikis Collection Trastevere İç Mekan
Nikis Collection Trastevere İç Mekan
Image More +63 fotoğraf
Nikis Collection Trastevere
Vicolo del Bologna, 78 , Rome

Nikis Collection Trastevere misafirlere Roma merkezinde, Piazza Navona ve Campo de' Fiori ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pantheon ile 1,8 mi (3 km) ve Kolezyum ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Terrace
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Jacuzzi Suite
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x