Night Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Night Hotel Genel
Night Hotel Öne Çıkan Resim
Night Hotel Dış Mekan
Night Hotel İç Mekan
Night Hotel Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Night Hotel
89 Bui Thi Xuan Street Hai Ba Trung District Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Hai Ba Trung) bölgesindeki Night Hotel misafirlere Hom Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Laos Elçiliği ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hanoi Opera Salonu ile 1,7 km (1 mil) ve St. Joseph Katedrali ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Night Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (VIP)
Family
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Luxury Oda, Şehir Manzaralı (VIP)
Room
Luxury Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x