Emerald Hotel Hanoi

Kuzey Vietnam, Hanoi
Emerald Hotel Hanoi Genel
Emerald Hotel Hanoi Genel
Emerald Hotel Hanoi Öne Çıkan Resim
Emerald Hotel Hanoi Dış Mekan
Emerald Hotel Hanoi Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Emerald Hotel Hanoi
64 Trieu Viet Vuong St. Hai Ba Trung Kuzey Vietnam, Hanoi

Emerald Hotel Hanoi Hanoi merkezinde, Hom Pazarı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Vincom Center ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Vietnam Kadın Müzesi ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire (Studio)
Room
Family Süit
Room
Oda (3 Hours Day Use Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x