Nicotel Wellness Corato

Corato
Nicotel Wellness Corato Genel
Nicotel Wellness Corato Genel
Nicotel Wellness Corato Genel
Nicotel Wellness Corato Genel
Nicotel Wellness Corato Genel
Image More +38 fotoğraf
Nicotel Wellness Corato
Via Gravina S/n , Corato

Corato bölgesindeki Nicotel Wellness Corato misafirlere kırsal bölgede, Pious Association Luisa Piccarreta ve Palazzo di Citta 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria del Carmine Kilisesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Ruvo Katedrali ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz şömine bulunan 76 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x