Hotel Appia Antica

Corato
Hotel Appia Antica Genel
Hotel Appia Antica Genel
Hotel Appia Antica Genel
Hotel Appia Antica Öne Çıkan Resim
Hotel Appia Antica Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Hotel Appia Antica
Via Nunzio Natale Mangione, n. 4 , Corato

Corato bölgesindeki Hotel Appia Antica konaklamanızda Santa Maria del Carmine Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Palazzo di Citta ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pious Association Luisa Piccarreta ile 3 mi (4,8 km) ve Palazzo Jatta Sanat Müzesi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Junior Süit
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x