Niche Hotel Athens

Yunan Ana Karası, Atina
Niche Hotel Athens Genel
Niche Hotel Athens Genel
Niche Hotel Athens Öne Çıkan Resim
Niche Hotel Athens Dış Mekan
Niche Hotel Athens İç Mekan
Image More +142 fotoğraf
Niche Hotel Athens
21 Syngrou Avenue & 2 Vourvachi Yunan Ana Karası, Atina

Niche Hotel Athens misafirlere Atina merkezinde, Akropolis ve Syntagma Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Akropol Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için stork view bar restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

37 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

niche
niche room
Fine
Fine niche Room
niche
niche Acropolis View Room
Divine
Divine niche Suite Acropolis View
single
single niche Room
Compact
Compact niche Room
Fine
Fine niche Suite Acropolis View
Design
Design niche Suite
niche
niche Suite
Family
Family Dört Kişilik Oda (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x