Nice Digital Hotel Mwea

Kariobangi
Nice Digital Hotel Mwea Genel
Nice Digital Hotel Mwea Genel
Nice Digital Hotel Mwea Genel
Nice Digital Hotel Mwea Genel
Nice Digital Hotel Mwea Genel
Image More +30 fotoğraf
Nice Digital Hotel Mwea
Nairobi-Meru Highway , Kariobangi

Nice Digital Hotel Mwea misafirlere Nairobi (Kariobangi) bölgesinde, Moi Uluslararası Spor Merkezi ve Aga Khan Üniversitesi Nairobi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 14,3 mi (23 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Family Süit, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x