Nice Beach Hotel

Tayland Doğu Sahili, Ban Phe
Nice Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Nice Beach Hotel Dış Mekan
Nice Beach Hotel Dış Mekan
Nice Beach Hotel Kahvaltı
Nice Beach Hotel Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Nice Beach Hotel
81/4 Mae Rum Pung Beach Road (end of the beach), Baan Pae Tayland Doğu Sahili, Ban Phe

Nice Beach Hotel misafirlere Rayong (Ban Phe) bölgesinde, Khao Laem Ya Plajı yakınında ve Ao Prao Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mae Rumphung Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Suan Son Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 30 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Rayong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 775 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Executive Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x