Laemya Inn

Tayland Doğu Sahili, Ban Phe
Laemya Inn Genel
Laemya Inn Genel
Laemya Inn Öne Çıkan Resim
Laemya Inn Dış Mekan
Laemya Inn Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Laemya Inn
79/9 Moo 1 Ban Phe, Hat Mae Ramphung Ban Phe Tayland Doğu Sahili, Ban Phe

Laemya Inn misafirlere Rayong (Ban Phe) bölgesinde, Khao Laem Ya Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ao Prao Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mae Rumphung Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Suan Son Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room
Room
Standard Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x