NHAT NAM HOTEL & APARTMENT

Orta Vietnam, Da Nang
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT Genel
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT Genel
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT Öne Çıkan Resim
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT Dış Mekan
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
NHAT NAM HOTEL & APARTMENT
183 Vo Van Kiet Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Son Tra) bölgesindeki NHAT NAM HOTEL & APARTMENT misafirlere Cá Chép Hóa Rồng Heykeli ve Da Nang Aşk Köprüsü ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Dragon Köprüsü ile 1,2 km (0,7 mi) ve Danang Katedrali ile 2,2 km (1,4 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Executive Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x