Calix Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Calix Hotel Öne Çıkan Resim
Calix Hotel Dış Mekan
Calix Hotel Kahvaltı
Calix Hotel Yerinde Yemek
Calix Hotel Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Calix Hotel
171 - 173 Vo Van Kiet An Hai Dong - Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Calix Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Danang night market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 0,8 mi (1,2 km) ve Han River ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Calix Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x