Nha Trang Wonderland Apartments

Orta Vietnam, Loc Tho
Nha Trang Wonderland Apartments Öne Çıkan Resim
Nha Trang Wonderland Apartments İç Mekan
Nha Trang Wonderland Apartments Yerinde Yemek
Nha Trang Wonderland Apartments Oda Manzaraları
Nha Trang Wonderland Apartments Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Nha Trang Wonderland Apartments
60 Tran Phu Orta Vietnam, Loc Tho

Nha Trang Wonderland Apartments misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Nha Trang Gece Pazarı ve 2 Nisan Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan apart daire Bai Dai Plajı ile 13,8 mi (22,3 km) ve Louisiane Fermentasyon Evi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane, gece kulübü ve açık havuz vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x