Nha Khach Con Dao

Güney Vietnam, Con Son
Nha Khach Con Dao Genel
Nha Khach Con Dao Genel
Nha Khach Con Dao Öne Çıkan Resim
Nha Khach Con Dao Dış Mekan
Nha Khach Con Dao Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Nha Khach Con Dao
No. 02 Nguyen An Ninh, Con Dao District Güney Vietnam, Con Son

Nha Khach Con Dao konaklamanızda Con Son bölgesinde, okyanus kıyısında, Dam Trau Plajı ve Van Son Pagoda yakınında olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon An Hai Plajı ile 1,2 km (0,7 mi) ve Dat Doc Plajı ile 2,2 km (1,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda
Family
Family Ortak Ranzalı Oda
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x