Con Dao Otelleri Ara

En uygun Con Dao otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Con Dao otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Con Dao Hakkında

Farklı yaşlarda ki magmatik kayaçlardan oluşan Con Dao Adası, Vietnam’ın güneydoğu bölümünde yer alır. Adanın hemen her yeri koruma altına alınan deniz çayırı, mangrov ve mercan resifleriyle doludur. Mısır, kahve ve pirinç üretimi yaygın bir şekilde şehir merkezinde gerçekleştirilir. Tropikal iklimin etkisinin yaşandığı Con Dao’da yıl boyunca sıcak ve nemli bir hava şartı görülür. Mayıs ve eylül ayları arasında yağış gören şehir, ekim ve nisan aylarında ise kuru bir havaya sahip olur. Şehriyenin ve pirincin yemek kültürüne fazlasıyla dahil edilmesinden ötürü Con Dao mutfağı ana yemek kavramını biraz şekillendirmiştir.

Farklı ülkelerden satın alınan ürünlerle servis edilen lezzetler dikkat çekici bir sunum taktiği kullanılarak oluşturulur. Dünya mutfağından birçok seçeneğe sahip olan kent mutfağı Fransız ve Vietnam mutfağından eşit şekilde etkilenmiştir. Kızartılmış domuz eti sıklıkla tercih edilir. Farklı sebzelerin bir araya getirilmesinden elde edilen sebze güveçlerine bayılacaksınız. İyice harmanlanmış ve pişirilmiş bu sebzeler farklı baharatlarla desteklenerek servis edilmektedir.

Ada hayatını doyasıya yaşayabileceğiniz Con Dao’da kumsal alanlarda gece boyunca ateş etrafında danslar edilerek, şarkılar söylenir. Farklı bir eğlence anlayışına sahip olan şehrin özellikle yaz günlerinde ilgi çekici bir ışıklandırma sistemi mevcuttur. Kendinizi doğayla iç içe bulacağınız bu harika yerde zaman geçirmekten büyük keyif alacaksınız. Coong Havalimanı, adaya ulaşımda sıklıkla kullanılan ulaşım ağlarından birisini oluşturur.