NH Boulevard Del Río Cali

Pacific Lowlands, Cali
NH Boulevard Del Río Cali Genel
NH Boulevard Del Río Cali Genel
NH Boulevard Del Río Cali Öne Çıkan Resim
NH Boulevard Del Río Cali Dış Mekan
NH Boulevard Del Río Cali Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
NH Boulevard Del Río Cali
Avenida 2 Norte 7 25 Pacific Lowlands, Cali

Cali (Granada) bölgesindeki NH Boulevard Del Río Cali konaklamanızda Enrique Buenaventura Belediye Tyatrosu ve Şair Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Jorge Isaacs Tiyatrosu ile 1,1 km (0,7 mi) ve Caicedo Meydanı ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Cali bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 344 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Extra Bed 4 adults)
Room
Standard Oda (Extra Bed 2 adults + 2 children)
Room
Standard Oda (Extra Bed 4 adults)
Room
Superior Oda (Extra Bed 2 adults + 2 children)
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x