Nguyen Gia Hotel

Son Tra, Da Nang
Nguyen Gia Hotel Öne Çıkan Resim
Nguyen Gia Hotel Dış Mekan
Nguyen Gia Hotel İç Mekan
Nguyen Gia Hotel Kahvaltı
Nguyen Gia Hotel Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Nguyen Gia Hotel
T113 Hoang Sa, Son Tra Son Tra, Da Nang

Nguyen Gia Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Hoang Sa Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 2,6 mi (4,2 km) ve Dragon Köprüsü ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda Nguyen Gia Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

54 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Süit (Nguyen Gia)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x