Dan Oasis Beach Hotel and Apartment

Orta Vietnam, Da Nang
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment Genel
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment Genel
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment Genel
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment Öne Çıkan Resim
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Dan Oasis Beach Hotel and Apartment
A2.3 Hoang Sa Tho Quang, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Dan Oasis Beach Hotel and Apartment konaklamanızda Da Nang bölgesinde, Dragon Köprüsü ile 5,7 km (3,5 mi) ve Cham Heykelleri Müzesi ile 6,7 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Merhametli Bodhisattva Heykeli ile 7,1 km (4,4 mi) ve Linh Ung Pagodası ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Stüdyo, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x