Ngorongoro Villa & Restaurant

Karatu
Ngorongoro Villa & Restaurant Öne Çıkan Resim
Ngorongoro Villa & Restaurant Dış Mekan
Ngorongoro Villa & Restaurant Yerinde Yemek
Ngorongoro Villa & Restaurant Yerinde Yemek
Ngorongoro Villa & Restaurant Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Ngorongoro Villa & Restaurant
Karatu next to the main road , Karatu

Karatu bölgesindeki Ngorongoro Villa & Restaurant konaklamanızda, Karatu Playground ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lake Manyara Ulusal Parkı ile 21,3 mi (34,2 km) ve Manyara Gölü ile 22,1 mi (35,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Villa, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Villa, 4 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçeli
Room
Standard Oda, 4 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x