Ganako Luxury Lodge

Karatu
Ganako Luxury Lodge Genel
Ganako Luxury Lodge Genel
Ganako Luxury Lodge Genel
Ganako Luxury Lodge Öne Çıkan Resim
Ganako Luxury Lodge Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Ganako Luxury Lodge
Tloma Village Plot 1-7 , Karatu

Karatu bölgesindeki Ganako Luxury Lodge konaklamanızda, Karatu Playground ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu küçük otel Lake Manyara Ulusal Parkı ile 21,5 mi (34,6 km) ve Manyara Gölü ile 22,3 mi (35,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The River Top misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken sağlık kulübü gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, Jakuzi
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Jakuzi
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x