Ngorongoro Marera Mountain View Lodge

Karatu
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge Genel
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge Genel
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge Öne Çıkan Resim
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge Dış Mekan
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Ngorongoro Marera Mountain View Lodge
Rhotia Valley Rd , Karatu

Ngorongoro Marera Mountain View Lodge misafirlere Karatu bölgesinde, dağda, Karatu Playground ile 6 mi (9,6 km) mesafede ve Lake Manyara Ulusal Parkı ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Manyara Gölü ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Ngorongoro Marera Mountain View Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 14 odamız vardır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x