Elewana The Manor Ngorongoro

Karatu
Elewana The Manor Ngorongoro Genel
Elewana The Manor Ngorongoro Genel
Elewana The Manor Ngorongoro Genel
Elewana The Manor Ngorongoro Genel
Elewana The Manor Ngorongoro Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Elewana The Manor Ngorongoro
Ngorongoro Road, Shangri-La Estate , Karatu

Karatu bölgesindeki Elewana The Manor Ngorongoro konaklamanızda, Karatu Playground ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Lake Manyara Ulusal Parkı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Manyara Gölü ile 16,4 mi (26,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 19 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi
Room
Kır Evi (Stable)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x