Ngoc Hong Hotel

Orta Vietnam, Vinh Phuoc
Ngoc Hong Hotel Genel
Ngoc Hong Hotel Öne Çıkan Resim
Ngoc Hong Hotel İç Mekan
Ngoc Hong Hotel Yerinde Yemek
Ngoc Hong Hotel Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Ngoc Hong Hotel
116 Doan Tran Nghiep Orta Vietnam, Vinh Phuoc

Ngoc Hong Hotel misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında, Bai Duong Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Husband Rock ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 17,1 mi (27,6 km) ve Hon Chong Promontory ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Sapphire Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x