Newtown Blvd

Cebu Adası, Lapu Lapu
Newtown Blvd Genel
Newtown Blvd Genel
Newtown Blvd Genel
Newtown Blvd Genel
Newtown Blvd Genel
Image More +97 fotoğraf
Newtown Blvd
The Mactan Newtown Cebu Adası, Lapu Lapu

Newtown Blvd konaklamanızda Lapu-Lapu bölgesinde, SM City Cebu ile 14,6 km (9,1 mi) ve Cebu Business Park İş Merkezi ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Cebu Metropolitan Katedrali ile 17,5 km (10,9 mi) ve Magellan's Cross (Macellan'ın Haçı) ile 17,7 km (11 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (8 Newtown, 1B)
Stüdyo
Stüdyo (8 Newtown, A)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (8 Newtown, 1D)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (8 Newtown, 1A)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (8 Newtown, 1C)
Room
Stüdyo (8 Newtown, B)
Room
Stüdyo (C)
Room
Stüdyo (One Manchester, A)
Room
Oda (Penthouse on the 18th)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x