Mactan Newtown Condotel

Cebu Adası, Lapu Lapu
Mactan Newtown Condotel Öne Çıkan Resim
Mactan Newtown Condotel Dış Mekan
Mactan Newtown Condotel Dış Mekan
Mactan Newtown Condotel İç Mekan
Mactan Newtown Condotel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Mactan Newtown Condotel
8 NEWTOWN BOULEVARD Cebu Adası, Lapu Lapu

Lapu-Lapu bölgesindeki Mactan Newtown Condotel konaklamanızda, Macellan Tapınağı ve CHI, The Spa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire SM City Cebu ile 9 mi (14,5 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Havuz Kullanımı, Deniz Manzaralı
Room
Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı
Room
Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x