New Da Vinci Hotel

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
New Da Vinci Hotel Genel
New Da Vinci Hotel Genel
New Da Vinci Hotel Genel
New Da Vinci Hotel Genel
New Da Vinci Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
New Da Vinci Hotel
Al Hilal- Military Hospital Street Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

New Da Vinci Hotel misafirlere Hurgada (Dahar) bölgesinde, Hurghada Camisi ve Saint Shenouda Coptic Orthodox Church ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4,1 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan New Da Vinci Hotel yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 plaj barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Hurgada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x