Kite & Divers Lodge Hurghada

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Kite & Divers Lodge Hurghada Genel
Kite & Divers Lodge Hurghada Genel
Kite & Divers Lodge Hurghada Genel
Kite & Divers Lodge Hurghada Genel
Kite & Divers Lodge Hurghada Genel
Image More +83 fotoğraf
Kite & Divers Lodge Hurghada
Youssef Gohar Street 39 Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Kite & Divers Lodge Hurghada konaklamanızda Hurgada bölgesinde, Hurghada Camisi ile 2,1 km (1,3 mi) ve New Marina (Yeni Marina) ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Mahmya ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede.

Pansiyonun restoranı Outdoor dining misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda ayrı küvet ve duş vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 10 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x