Durban Hotel

Dar es Salaam
Durban Hotel Genel
Durban Hotel Genel
Durban Hotel Genel
Durban Hotel Genel
Durban Hotel Genel
Image More +18 fotoğraf
Durban Hotel
Uhuru Street , Dar es Salaam

Durban Hotel misafirlere Dar es Salaam (Mchafukoge) bölgesinde, St Joseph's Katedrali ve Kariakoo Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ulusal Tanzanya Müzesi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Dar es Salaam Limanı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x