New Agena Hotel

Bujumbura
New Agena Hotel Genel
New Agena Hotel Genel
New Agena Hotel Genel
New Agena Hotel Öne Çıkan Resim
New Agena Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
New Agena Hotel
47 Sororezo , Bujumbura

Bujumbura bölgesindeki New Agena Hotel konaklamanızda Musee Vivant ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bujumbura Merkez Pazarı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel La Pierre de Livingstone et Stanley ile 1 mi (1,6 km) ve Prens Louis Rwagasore Stadyumu ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spor salonu ve karaoke vardır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x