Martha Hotel

Bujumbura
Martha Hotel Genel
Martha Hotel Genel
Martha Hotel Genel
Martha Hotel Öne Çıkan Resim
Martha Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Martha Hotel
Chaussee Prince Louis Rwagasore 84 , Bujumbura

Bujumbura bölgesindeki Martha Hotel konaklamanızda, La Pierre de Livingstone et Stanley ve Prens Louis Rwagasore Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bujumbura Merkez Pazarı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Presidential Süit
Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x