Neva Delta Hotel

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Neva Delta Hotel Genel
Neva Delta Hotel Öne Çıkan Resim
Neva Delta Hotel Dış Mekan
Neva Delta Hotel Dış Mekan
Neva Delta Hotel Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Neva Delta Hotel
50 1-N bld A Bolshaya Morskaya Str. St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Neva Delta Hotel St. Petersburg merkezinde, St. Isaac Meydanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Saray Meydanı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kazan Katedrali ile 1,6 km ve Strelka ile 1,7 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x