Nesva Hotel

Downstate New York, Long Island City
Nesva Hotel Genel
Nesva Hotel Öne Çıkan Resim
Nesva Hotel Dış Mekan
Nesva Hotel İç Mekan
Nesva Hotel Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Nesva Hotel
39-12 29th Street Downstate New York, Long Island City

Nesva Hotel size Long Island City merkezinde, Manhattan Cruise Terminali ve Metropolitan Sanat Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rockefeller Center (Rockefeller Merkezi) ile 3 mi (4,8 km) ve Broadway ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Nesva Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 9.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, balo salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Long Island City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 650 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (ADA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x