Neiburgs Hotel

Vidzeme, Riga
Neiburgs Hotel Genel
Neiburgs Hotel Genel
Neiburgs Hotel Genel
Neiburgs Hotel Genel
Neiburgs Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Neiburgs Hotel
Jauniela 25/27 Vidzeme, Riga

Neiburgs Hotel misafirlere Riga (Old Town) bölgesinde, Art Nouveau Buildings ve Katedral Meydanı yakınında. Bu 4,5 yıldızlı otel Riga Tarih ve Denizcilik Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Riga Katedrali ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı sevenler için Neiburgs ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Apartment Double Bed
Senior
Senior Süit
Two
Two Storey Suite
Studio
Studio Apartment Two Single Beds
Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x