Hotel Justus

Vidzeme, Riga
Hotel Justus Genel
Hotel Justus Genel
Hotel Justus Genel
Hotel Justus Genel
Hotel Justus Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Hotel Justus
Jauniela 24 Vidzeme, Riga

Hotel Justus misafirlere Riga merkezinde, Art Nouveau Buildings ve Riga Tarih ve Denizcilik Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Riga Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) ve St John Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı sevenler için Restaurant Justus ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 45 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Riga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x