Negombo Village

Western Province
Negombo Village Genel
Negombo Village Genel
Negombo Village Genel
Negombo Village Genel
Negombo Village Genel
Image More +62 fotoğraf
Negombo Village
82/3, Dalupatha Road, Timbirigaskatuwa , Western Province

Negombo Village misafirlere Negombo merkezinde, St Anthony's Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Negombo District Genel Hastanesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Maris Stella College ile 2,3 mi (3,7 km) ve Angurukaramulla Tapınağı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası (with AC)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası (with AC)
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası (with AC)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (with AC)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Shared Bathroom with Fan)
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak (Shared Bathroom with Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x