Neemrana Fort-Palace

Kuzey Hindistan, Neemrana
Neemrana Fort-Palace Genel
Neemrana Fort-Palace Genel
Neemrana Fort-Palace Öne Çıkan Resim
Neemrana Fort-Palace Dış Mekan
Neemrana Fort-Palace Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Neemrana Fort-Palace
15th C, Delhi-Jaipur Highway Kuzey Hindistan, Neemrana

Neemrana Fort-Palace misafirlere Behror bölgesinde, tarihi bölgede ve Neemrana Hisarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı saray NIIT Üniversitesi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Rai Üniversitesi Behror ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Neemrana Fort-Palace misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

77 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu sarayda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x