Starlit Suites

Neemrana
Starlit Suites Genel
Starlit Suites Genel
Starlit Suites Öne Çıkan Resim
Starlit Suites Dış Mekan
Starlit Suites Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Starlit Suites
Neemrana Central, NH 8, Delhi Jaipur Hwy CC – 12, RICCO Industrial Area, Phase 1 , Neemrana

Behror bölgesindeki Starlit Suites misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Rai Üniversitesi Behror ve Neemrana Hisarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel NIIT Üniversitesi ile 2,3 mi (3,8 km) ve BMG Alışveriş Merkezi ile 24,6 mi (39,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için GOURMET restoranı ideal, bu restoran Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x