Naxos Rock Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Stelida
Naxos Rock Villas Öne Çıkan Resim
Naxos Rock Villas Dış Mekan
Naxos Rock Villas Dış Mekan
Naxos Rock Villas Dış Mekan
Naxos Rock Villas İç Mekan
Image More +150 fotoğraf
Naxos Rock Villas
Stelida Agiou Arseniou Decentralized Administration Of The Aegean, Stelida

Naxos Rock Villas konaklamanızda Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Agios Prokopios Plajı ve Agia Anna Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Agios Georgios Plajı ile 3,6 km ve Plaka Plajı ile 3,9 km mesafede.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Suite, 1 Queen Bed, Private Pool, Ocean View
Room
Grand Suite, 1 Queen Bed, Private Pool, Ocean View
Room
Premium Villa, Private Pool, Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x