Naxos Resort Beach Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Town (Naxos Kasabası)
Naxos Resort Beach Hotel Genel
Naxos Resort Beach Hotel Genel
Naxos Resort Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Naxos Resort Beach Hotel Dış Mekan
Naxos Resort Beach Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Naxos Resort Beach Hotel
Saint George Beach - Naxos Town Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Town (Naxos Kasabası)

Naxos Resort Beach Hotel misafirlere Naxos bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Naxos Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Agios Georgios Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Ariadni ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 88 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Naxos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1291 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (4 beds)
Üç
Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (5 beds)
Room
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Dört Kişilik Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x